SITNE TACKICE PO RUCI

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
armina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 10:37 pm

SITNE TACKICE PO RUCI

Post od armina »

Desava mi se s vremena na vrijeme da mi se od sake pa do lakta ,pojave sitne tackice ,ispod koze .Kao da mi se krv razlila ,cini mi se na hiljade crvenih i ljubicastih tackica. Isto da mi je pukao neki kapilar pa se to razlilo. Ne boli ,ne svrbi me samo imam neki cudan osjecaj u ruci .to traje oko 2-3 dana i samo se postepeno povlaci. Jednom sam samo otisla ljekaru opste prakse ,vise se ona prepala nego ja. Sumnjala da je tromboza,poslala me kod nas na urgentnu medicinu ,gore ljekari se smijali u stilu sve bi njih trebalo malo poslati nama da vide sta mi radimo,sta je opasno .Od tada nisam vise isla za to ljekaru ali ne znam od cega je. Nemam nikakvu alergiju ni na sta ,i to se pojavi samo na jednoj ruci nikad na obadvije istovremeno,vise puta na desnoj nego na lijevoj. Ako neko nesto zna o tome molila bih da nesto napise
Odgovori