SMANJENJE (NESTANAK) TESTISA???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
SMANJENJE (NESTANAK) TESTISA???
Molim Vas da mi odgovorite na pitanje kako i usled čega dolazi do smanjenje i "nestanka" jednog testisa?
Re: SMANJENJE (NESTANAK) TESTISA???
Dugogodišnja veza tokom koje se i desila jedna željena ali prekinuta trudnoća se završila raskidom. Nakon par godina je nastavljamo sa željom da je krunišemo brakom. Nakon duuugih razgovora ustanovili smo da je glavni razlog razilaženja bio problem koji se sakrivao i koji je samo doveo do neobjašnjive obostrane nesigurnosti. Sada kada smo problem demaskirali trudimo se da na njemu poradimo počevši od edukacije pa do konkretnih zahvata ako je potrebno. Po njegovim rečima problem je nastao u pubertetu ili nešto kasnije kada je kako on kaže "izgubio" jedan testis. Navodno je nestao. Pitala sam ga da se nije povredio ili pretrpeo jak udarac u toj regiji, kaže da nije. Znam da nisam jasno definisala pitanje ali to je sve što sam saznala, no želim da znam sve o tome. Njega radi i radi njegove samouverenosti a i radi želje da imamo decu, molim Vas za bilo kakvu informaciju o tome. Veza nije uslovljena mogućnošću tj. nemogućnošću imanja dece.jurisirog napisao:Molim Vas da mi odgovorite na pitanje kako i usled čega dolazi do smanjenje i "nestanka" jednog testisa?
S poštovanjem,
Isidora
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Isidora,
Kako si i sama rekla premalo je informacija da bi se znao pravi razlog "nestanka" tog testisa. Naravno da ne moze nestati sam od sebe a ni od neke banalne stvari! Mozda je bila neka operacija pa malo krije sto je ipak na tebi (i njegovom poverenju) da otkrijes! Medjutim ako si ti vec bila u drugom stanju njegov drugi testis je preuzeo punu funkciju i na tom polju ne bi trebala da se mnogo sekiras.
Ipak mislim da bi ti trebala malo iskrenije da popricas sa njim (ili on sa tobom) ali takvi saveti prevazilaze mogucnisti ovog foruma!
Srecno!
Kako si i sama rekla premalo je informacija da bi se znao pravi razlog "nestanka" tog testisa. Naravno da ne moze nestati sam od sebe a ni od neke banalne stvari! Mozda je bila neka operacija pa malo krije sto je ipak na tebi (i njegovom poverenju) da otkrijes! Medjutim ako si ti vec bila u drugom stanju njegov drugi testis je preuzeo punu funkciju i na tom polju ne bi trebala da se mnogo sekiras.
Ipak mislim da bi ti trebala malo iskrenije da popricas sa njim (ili on sa tobom) ali takvi saveti prevazilaze mogucnisti ovog foruma!

Srecno!
Sapienti sat!