cirkumcizija....za urologa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
cirkumcizija....za urologa
urolog,me stavio u rebus ne znam sta je bolje..... predlaze se cirkumcizija zbog fimoze, e sad kaze ovako...delimicno secenje kozice je sasvim ok,sto kod mene moze da se uradi,bla bla bla.. i potpuno odstrnjivanje kozice(stim sto ce mi penis dobiti na obimu za koje vreme)> Tacno ili zabluda......I koje su prednosti a koje mane,cirkumcizije..... 

Kod fimoze se praktično uvek radi cirkumcizija. Nije mi jasno kako ćeš obrezivanjem da dobiješ na obimu, to je koliko ja znam nemoguće. Ako se cirkumcizija uradi kako treba, jedina mana je što će ti trebati neko vreme da se navikneš na to, a posle navikavanja videćeš da je održavanje higijene jednostavnije, a sve ostalo ostaje isto. Pogledaj http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3959
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Znam jednog momka koji se operisao isto zbog fimoze, ali njemu se obim nije promenio. Možda samo glavić deluje malo veće jer se skloni kožica koja ga prekriva.
Ja ne znam medicinski da objasnim tvrdnju tvog urologa da će ti se povećati obim posle obrezivanja.
Ja ne znam medicinski da objasnim tvrdnju tvog urologa da će ti se povećati obim posle obrezivanja.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!