cirkumcizija....za urologa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
markoxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2005 4:50 pm

cirkumcizija....za urologa

Post od markoxx »

urolog,me stavio u rebus ne znam sta je bolje..... predlaze se cirkumcizija zbog fimoze, e sad kaze ovako...delimicno secenje kozice je sasvim ok,sto kod mene moze da se uradi,bla bla bla.. i potpuno odstrnjivanje kozice(stim sto ce mi penis dobiti na obimu za koje vreme)> Tacno ili zabluda......I koje su prednosti a koje mane,cirkumcizije..... :o
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Kod fimoze se praktično uvek radi cirkumcizija. Nije mi jasno kako ćeš obrezivanjem da dobiješ na obimu, to je koliko ja znam nemoguće. Ako se cirkumcizija uradi kako treba, jedina mana je što će ti trebati neko vreme da se navikneš na to, a posle navikavanja videćeš da je održavanje higijene jednostavnije, a sve ostalo ostaje isto. Pogledaj http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3959
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
markoxx
Novi član
Novi član

Post od markoxx »

znam znam da je obrezivanje jedini lek,ali sto me stavio u razmisljanje da postoji kako neka fora da ti se poveca obim....ne razumem..... Jl znas nekog ko je uradio operaciju,a da je u slicnoj dilemi
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Znam jednog momka koji se operisao isto zbog fimoze, ali njemu se obim nije promenio. Možda samo glavić deluje malo veće jer se skloni kožica koja ga prekriva.
Ja ne znam medicinski da objasnim tvrdnju tvog urologa da će ti se povećati obim posle obrezivanja.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
markoxx
Novi član
Novi član

Post od markoxx »

ok hvala ti na savetima...svaki mi je potreban!Ali stvarno sam bio u zabludi da possle operacije moze sa dobiti na obimu i duzini penisa.... Hvala puno i ako imas jos koji savet dobro bi mi dosao
Odgovori