Apaisac ili?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Apaisac ili?

Post od fedja »

shta je bolje za vlazhenje veoma masne kozhe?
uradio sam 2 tretmana vocnim kiselinama i lice se manje masti i pochelo je da se sushi i peruta pa me interesuje shta da koristim od ova dva? inache, za umivanje koristim eucerinov techni sapun za lice...

svako iskustvo (vashe ili tudje) je vishe nego dobrodoshlo...
pozdrav :)))
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Moj savet je Apaisac hidratantna emulzija, posto se ona koristi bas za iritaranu masnu kozu, nakon tretmana Roacutanom ili vocnih kiselina.
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

hvala na brzom odgovoru... ali apasaic sam sinoc prvi put koristio i chini mi se da je malo masnjikav i da mi masti ionako veoma masnu kozu, pa sam stoga kupio seba medov visio active hydro gel...
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Dobar je i Efaklar brenda la Roche possay, kao i dvs proizvoda iz Vichyjeve linije za masnu kozu kao i Pure focus Lancomov
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori