place kad mu se prispava

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Dejna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 11:28 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

place kad mu se prispava

Post od Dejna »

da li ima neko savet za slucaj kad se beba rasplace kad mu se prispava... Super je raspolozen, e onda mu se prispava i pocinje plac... Cula sam nesto u fazonu kako je bebi sve interesantno i kad mu se prispava njemu je zao da spava pa onda place... Da li je to zato ili.... Ma ne znam, ali je katastrofa... Ako mozda neko ima slicno iskustvo ili neki savet.....
Zoca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2005 8:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Zoca »

To je jedno vreme radio moj sin...jednostavno u dreku i niti da mu das nesto da jede,kupas i slicno.
Posto smo uvek imali tacno utvrdjeno vreme kad? sta? gde?...ja sam vecernji ritual pomerila za pola sata.Vecera u 18:30 umesto u 19,kupanje u 19 umesto u 19;30 i tako smo kenjkanje i plac i vrisku jednostavno zaobisli,tj nisam dozvolila da do preumora dodje.Ponekad u to vreme i nije bio umoran,onda smo jos malo citali neku knjizicu,mazili se da dodje vreme spavanju.
Sada su mi deca 5,5 i 4 godine ali sta god da se desava kod kuce moramo biti u 19:00 jer sve preko toga je previse za njih i onda nisu za nista.
Pozdrav
Odgovori