Pozdrav. Imam jedan problem, pa da vas pitam, mozda neko moze da mi pomogne. Imam neke manje tackice (pomalo ispupcene) po testisima, i to vec nekih 6-7 meseci.. mislio sam da ce nestati vremenom, ali ne izgleda da hoce... ne bole, nista cudno pri mokrenju, sve ok... ponekad (retko) svrbe kad je toplo... imam ih na obe strane testisa (na levoj po 5-6, na desnoj 2). Stvaraju se prilicno sporo i ne sire se svugde, samo tamo gde i jesu, kao u malim grupama...Dosta su tvrde i imaju boju koze. Ima i neke jako sitne, koje su izgleda nove...Pojavile su se odkako samo poceo da pomalo "kratim" dlake po testisima, i ti odseceni krajevi dlaka su mi boli kozu testisa, pa me je to i dosta svrbelo posle kracenja tih 1-2 dana dok nisu malu porasle.. i tako vise puta i one se stvorile na tom mestu gde sam stalno cesao testise zbog dlaka koje su me bole. (leva i desna strana).
IZMENA PORUKE: Da dodam jos malo... znaci boje koze su, ali nesto malo crvene.. i kada potegnem kozu, vrh im je malo belicast...
Da li zna neko sta to moze da bude?
Polne odnose jos nisam imao.
- Da li je ovo nesto opasno?
- Da li se moze izleciti, i kojim putem?
Cekam odgovor na moje pitanje!