Apomorfin?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mobivita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2008 10:24 pm

Apomorfin?

Post od Mobivita »

Hteo bih da pitam za apomorfin, nema ga medju registrovanim lekovima a kazu ljudi da ga ima vec duze vremena na probnom testiranju. Pre nego sto pitam doktora da li neko zna nesto o njemu, gde ga ima , oblik i cena?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

U 2000. godini pojavila se nova pilula s nazivom apomorfin(r) kao jedna od moćnih pilula za potenciju u fazi kliničkog ispitivanja. Delovanje apomorfina ne odvija se putem krvnih sudova, već kroz seksualne nadražaje u centralnom nervnom sistemu. Isporučioci novog preparata, koji treba da deluje na centar za seks u mozgu, nadaju se da će on biti zanimljiv i za žene.

Što je još lepše, apomorfin počinje da deluje samo nekoliko minuta posle uzimanja. Prvi rezultati pokazuju da je apomorfin delovao u 70 odsto slučajeva. Zapaženo je, međutim, da se svaki šesti korisnik preparata žalio na mučninu, a u nekim slučajevima i na nagon ka povraćanju.

Do sada je apomorfin ispitivan samo u slučajevima gde je potentnost dovođena u vezu s psihičkim smetnjama. Do sada nije proučavan na slučajevima gde je manjak potentnosti bio organski uslovljen.

Naziv leka koji sadrzi apomorfin a koristi se ne za Parkinson nego z seksualne dizfunkcije je Uprima.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Mobivita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2008 10:24 pm

Post od Mobivita »

Hvala to sam i ja video.Samo mi nije jasno mozda su te tablete izasle iz upotrebe i pokazale se kao neuspesnim , nema neka nova informacija od 2000. god. Nista pitacu neku apoteku, samo ne znam kako to ide sa neregistrovanim lekovima, i da li doktor moze to na recept da napise.
Odgovori