Hiram Abif napisao:ok...
znaci nauciti da se ne plasis simptoma?
znaci imas gangrenu zuba i njegov bol.
onda ucis da se ne plasis bola?
kako sarmantno...
Zar tebi samom ovo ne zvuci neozbiljno?
Nismo ovde da bi se prepucavali, nego pomogli jedni drugima.
Psihicki i fizicki bol ne mogu da se porede.
Ukoliko te zanima stomatologija, idi na forum "Stomatologija" pa se tamo informisi o onome sta te zanima. Nije poenta uvek oponirati. Ponekad treba i malo isCOOLirati. Zato my friend, od sad tvoje postove ne komentarisem, ostavljam clanovima da sude.
Peace bro...
ti ocgiledno imas probleme sa pasivnom agresivnoscu. nisam ni trazio da komentarises vec da mi objasnis. prvo ne nameci mi taj peace bro, jer ti nisam ni BRO niti sam neki mirovnjak.
drugo - stomatologija je tu radi komparacije.
dakle, objasni mi zasto se bih terapija ne koristi kod svih simptoma i zasto si jedini covek u svemiru koji se bavi ovom problematiokom koji savetuje ljude sa sa resenjem svopjih problema stanu tako sto ce dovesti simptome pod kontrolu.
a, da,. zaboravio sam d avise ne odgovaras - i nemoj, vec stvarno pusti clanove!
Hiram Abif napisao:ti ocgiledno imas probleme sa pasivnom agresivnoscu. nisam ni trazio da komentarises vec da mi objasnis. prvo ne nameci mi taj peace bro, jer ti nisam ni BRO niti sam neki mirovnjak.
drugo - stomatologija je tu radi komparacije.
dakle, objasni mi zasto se bih terapija ne koristi kod svih simptoma i zasto si jedini covek u svemiru koji se bavi ovom problematiokom koji savetuje ljude sa sa resenjem svopjih problema stanu tako sto ce dovesti simptome pod kontrolu.
a, da,. zaboravio sam d avise ne odgovaras - i nemoj, vec stvarno pusti clanove!
Ovo cu ti poslednji put reci:
E, pa zato (NE)PRIJATELJU moj sto je taj nacin mene izlecio. Nisam se prosvetlio ili otkrio samog seba kao ti, to sam zavrsio kad sam imao otprilike 20 godina... Ako hoces veruj ako neces, who care. Bih. terapija je meni pomogla, licno poznajem jednu od najjacih psihijatara u Srbiji koa se iskljucivo bavi ovom metodom i NI JEDAN pacijent nije otisao od nje a da ga nije izlecila. Odrastao si covek, nemoj da ti crtam.
I na kraju,
Peace brother!