Bubuljice u trudnoci

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
carolina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 06, 2005 9:42 pm

Bubuljice u trudnoci

Post od carolina »

Trudna sam 32 nedelje i pre neki dan su mi se uglavnom na stomaku i unutrashnjem delu butina pa i po rukama pojavile sitne crvene bubuljice koje kad ih stisnem pucaju i izlazi technost.Bubujice ostaju nekako vlazne i ne prolaze..
Inache ceo zivot imam problema sa suvom kozom i ekcemom..U trudnoci su mi se ekcemi smanjili,nisam imala vecih problema sa njima sve do sada,mada mi ove bubuljice uopshte ne liche na ekceme..
Molim vas ako neko moze da mi pomogne,bila bih zahvalna mnogo
Pozdrav !!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

da lipromene svrbe i da li posle prskanja ostaju kruste
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
carolina
Novi član
Novi član

Post od carolina »

Da,bubuljice svrbe i posle pucanja ostaje krasta koja nije suva vec nekako vlazna..oko kraste je crvena koza..imam par komada svega na telu i to uglavnom na stomaku ,dojkama i butinama..
Vec se tripujem da nisu boginje,nisam prelezala ni jedne..
Hvala unapred na odgovoru..
Pozdrav !!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

ipak bi bilo dobro da se javite dermatologu. da li vam je ovo prva trudnoca i da li ranije imali slicne promene
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
carolina
Novi član
Novi član

Post od carolina »

Bila sam danas po uput,sutra idem kod dermatologa..Ovo mi je prva trudnoca i nisam do sad ovakve promene na kozi imala.Nadam se da nije nishta strashno..
Javicu se kad saznam neshto vishe,pozdrav i hvala na odgovoru !!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Carolina, mozete koristiti i novi teledermatoloski servis na adresi http://www.doktor.rs/telemedicina
carolina
Novi član
Novi član

Post od carolina »

Ipak su boginje !!!
Bila sam kod dermatologa pa zatim i kod infektologa..
Dijagnoza je EXANTHEMA CORP.VARICHELLA IN OBS GRAV ml VIII
Treba da uradim josh dodatna ispitivanja IgM i IgG na VZV
Zabrinuta sam kako ce to uticati na bebu,mada su svi doktori rekli da bi trebalo da bude sve ok,i da boginje ne bi trebalo da ugroze bebu..
Ako neko moze neki savet da mi da ,bila bih zahvalna..
Pozdrav!!
Sluchaj sam postavila i na teledermatoloskom servisu..
Odgovori