CIR bar tako mislim

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
nex99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:01 pm

CIR bar tako mislim

Post od nex99 »

Zdravo, citao sam dosta po forumu u vezi cireva jer mislim da imam jedan.
Pre nekih mesec dana pojavila mi se mala bubuljica na untrasnjoj strani butine koju sam ja stisnuo posle dan dva pocela je da me boli i ja sam je opet stisnuo i sutradan mi je natekla (bila je velicine oraha i crvene boje) i uzasno je bolela. Na forumu sam nasao da su neki ljudi koristili FLOGOCID mast i da im je pomogla pa sam odlucio i ja da probam i posle par dana cir je pukao ali nije iscureo ceo.
Kada pipnem prstom osecam malu izbocinu na kozi a ispo nje je kao da ima nesto tvrdo i to ja kada stisnem malo iscuri kao gnoj pa onda kao neka bela vodica i na kraju krene krv , i to se makne ali jje ispod i dalje tvrdo. Ona se smanjila skroz i vise nije onako crvena ali je to mesto i dalje crvenkasto, prosl put kada mi je izasao cir izlecio sam ga bokvicom, sada sam uzeo da stavljam ponovo ali ide mnogo sporo i imam osecaj kao da se smanjuje.

Ono sto mene intersuje je da li je ovo cir, da li bi trebalo da odem kod dermatologa i na koji nacin moze da mi pomogne ili da nastavim da mazem Flogocid pa da vidim kako se situacija odvija i da li postoji sansa da se na tom mestu usled gnojenja dobije mozda rak koze?
Odgovori