Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Moj decko je rano poceo da gubi kosu, sve moguce tritmane je pokusao ali nazalost nije nista pomoglo. Po tome potrazili smo na inernetu neku drugu soluciju i naisli smo na kliniku u beogradu koja radi novom metodom uspesno transplataciju kose. O tom potom stupili smo u kontakt i otisli na konsultaciju, mesec dana kasnije je otisao na tretman i uradili su mu 1800 dlaka, 8 meseci kasnije sva kosa je porasla i moj mili kao i ja sa njime je naj sretniji covek na svetu!!!
Hvala ti Maki na brzom odgovoru.Skroz sam nova u ovom svetu foruma.Nasli smo * REKLAMA * ordinaciju na netu,valjada cu uskoro da ga nagovorim da ode na pregled,misim da ga je zent,.Ako ti nije problem prenesi mi tvoje utiske same procedure, jel boli?Kakav je efekat,jel odmah ima kosu?Jel ima nekih oziljaka?
Mozda te davim, ali pretpostavljam da znas kakav je to problem,koliko mogu da se opterete, napisi mi sto detaljnije, znaci mi da cujem od nekog ko je stvarno to odradio.
maki28 objasni nam proceduru i reci nam kolika je cena jednog tretmana?Hoces li da ga slikas ,samo kosicu naravno i da postavis sliku naravno,znacilo bi nam puno?Pozdrav
Bas mi je drago da vam je uspelo. Da ne bi reklamirali kliniku, mozes li da mi napises kontakt na PP, adresu i telefon. Moj muz takodje gubi kosu, pa da i mi probamo.
Hvala ti unapred
Cao svima nadam se da vam mogu pomoci posto znam koliko smo mi prosli kroz sve to i koliko je tesko naci informacije i pravu kliniku!
Tritman je bezbolan radi se pod lokalno amnestezijom, uzimaju se pojedinacne dlake (folikeli) koje se odstranjuju ozada glave i kasnije pojedinacno presadju i to je sve! Cena se krece 2.50 Eu po kosi ali to vi morate da ustanovite sa consultantom! Slikice cu uskoro da ubacim i kontakt uglavnom jako prijatni ljudi i profesionalni!
Ako imate dalja pitanja slobodno mi se obratite koliko znam recu vam!