bas cudno

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

bas cudno

Post od waltera »

Bubuljica u pocetku bila mala crvena bolna i to na mjestu izmedju noge tj prepone i venerinog brijega...tj tacno na onom mjestu gdje gacice dodiruju rub prepone e bas tu mi je ta bubuljice...
Nisam htjela da je istisnem i kao malo se povukla ali jedno jutro je naglo buknula i evo nakon deset dana bezbolna je velivine klikera kao zlijezda ali nije zliijezda znam....pod rukom ne boli ali sada kao da je odvojena od misica pa sada seta ispod ruke.....evo jutros osjetim kako se razljeva nije vise okrugla ali je plocasta i popusta polako kao da nestaje...
Napominjem nije imala nikakve rane niti se otvarala samo znaci podkozna bezbolna loptica koja evo osjetim prolazi
Ja vjerujem da je bubuljica nastala od iritacije gacica
tikky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 02, 2008 8:43 pm

Post od tikky »

da nije bio Bertolini mozda?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Bertolinijeva zlezda se ne nalazi "zmedju noge tj prepone i venerinog brijega...tj tacno na onom mjestu gdje gacice dodiruju rub prepone e bas tu mi je ta bubuljice... "

Bartolinijeva žleezda- sekretorna žlezda koja se nalazi u velikim
stidnim usnama na granici donje prema srednjoj trećini.Izvodni kanalići
su dužine oko 1,5 cm i sa otvorom se ulivaju na unutrašnjoj strani
malih stidnih usana.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

Post od waltera »

Nije Bartolini je u liniji vagine...ova bubuljica je bas u liniji venerinog brijega i prepone..
Evo ovih dana se povlaci i kao da se razlila prema povrsini i nestaje...
To je potkozna bubuljica koju nisam htjela istisnuti pa je duze nestajala....
Odgovori