Roaccutan

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Zaključana tema
hannah
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 20, 2005 4:06 pm

Roaccutan

Post od hannah »

Pijem Roaccutane već skoro mesec dana, i ne osecam velike promene na kozi osim sto su mi usne 100$ suve, ispucale i razranjene. Koza mi je totalno suva, malo perutava, tu i tamo izadje neka nova bubuljica.

Možda mesec dana nije dovoljno da pocne da lek deluje na kozi, ali ja sam nestrpljiva i ne znam šta da radim.

Pijem ujutru i uvece, ujutru 10mg, navece 40mg, dali da kažem dermatologu da mi poveca dozu?

Ne mogu da se podnesem vise ovako.

I dali Accutane ustvari deluje na one sitne potkozne bubuljice? :-?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

pijete preveliku dozu leka- sem ako imate 100 kg i morate vlaziti lice i usne Apaisac-om
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
hannah
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 20, 2005 4:06 pm

Post od hannah »

Gorana, molim vas ako mozeet napisite koja je preporucljvia doza za mene imam 60 kg.

I jos kada mogu da ocekujem vidljive rezultate sa Roaccutane?

Hvala.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Za vas se predlaze doza od 3 x 10 mg prvi mesec, 2x po 10 mg 2, 3 i 4 mesec, 1x10 mg 5 mesec. Poboljsanje sde ocekuje izmeddju prvog i drugog meseca. Obavezno je vlazenje koze-Apaisacom ili necim slicnim
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Zaključana tema