Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
Je li sa mnom sve u redu ako su mi nalazi sledeci:
eritrociti 6/ul
leukociti 32/ul
gljivice 3/ul
sluz 49/ul
izgled - bistra, boja zuta , spec tez. 1,015 PH - 8 i sve ostalo: proteini, glukoza, ketoni, bilirubin, hemoglobin i krv su - negativni
Urobilinogen je 1:4
Pri svemu ovome imam nekakav cudan nagon da mokrim i nedefinisn bol nakon mokrenja u donjem dijelu penisa , kao i osjecaj da mi stalno curi mokraca
Nalazi krvi su mi ok. Sedimentacija 4/8
Doktor mi dao da pijem Citeral 500 . Pijem ga drugi dan i stanje je slicno.
Treba li da pijem uvin caj? Neko kaze da nije preporucljiv za muskarce!? Da li sve ovo moze imati posledice na moju plodnost?
Hvala na odgovoru. Evo cetvrti dan prolazi kako uzimam ovaj lijek i stanje je jedva malo bolje. Mozda bi trebalo da koristim neki drugi lijek? Jedan moj poznanik mi danas rece da je njemu proslo za dva dana od Pipogala. A prije toga mu ni injekcije nisu pomagale. Da li predstavlja problem ako igram fudbal (a igram). Inace ne pusim. Od alkohola samo pivo pijem. A hranim se prosjecno (od svega po malo).
Lek se daje na osnovu nalaza i opshteg stanja a ne na osnovu pricha prijatelja. Da svakome odgovara svaki lek ne bi bilo ni 50% bolesnih ljudi od ukupnog broja na svetu.
Uzmite ono papirche iz kutije sa lekom pa prochitajte dejstvo i osnovu leka, upalni procesi se ne reshavaju tek tako za par dana, infekcije urogenitalnog trakta se leche i po 6 eseci, godinu dana.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala. Procitao sam koje su indikacije lijeka i izmedju ostalog postoji i dio o urinogenitalnim infekcijama. Ali on je tek nakon dijela o indikacijama na respiratorne organe. Ali ok. Zabrinuli ste me podatkom da se ove infekcije lijece tako dugo Ne rekoste smijem li ja danas na fudbal? BTW, danas je malo bolje, a peti dan kako pijem ovaj lijek. Mozete li mi preporuciti nesto na osnovu nalaza, da je ucinkovito a na biljnoj bazi?