Nova generacija akademski obrazovanih kozmeticara

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Nova generacija akademski obrazovanih kozmeticara

Post od goranai »

Upravo nekoliko poslednjih poruka inspirisalo me je da se i ja malo pohvalim.
Naime na poslednjem sajmu kozmetike imala sam cast da jednoj od mojih 16 studentkinja koje su diplomirale po trogodisnjem programu na VMS na smeru visi esteticar kozmeticar urucim priznanje za najbolji diplomski rad.
To je Ivana Stankovic jedna od clanova moje prve petorke najboljih za 2005 godinu. Odmah uz rame njoj su i Ana Lutkic, Ana Radovanovic, Adrijana Kockar, Mira Bircakovic, Marija Djokic, Marina Djuknic i...Nadam se da ce se i one ukljuciti u rad ovog virtuelnog savetovalista i da cemo svi zajedno biti bogatiji za nova iskustva na ovom forumu.
Ovim putem im cestitam, pozdravljam i pozivam da se ukljuce u rad foruma svojim strucnim savetima.
Nadam se da ce i ostali clanovi foruma da pozele dobrodoslicu njima kao i studentkinjama koje su diplomirale na predmetu estetika i dekorativna kozmetika, a medju njima prva Marina Skrbic sa zanimljivom temom - sminka u doba faraona- pocetak medicinske kozmetike
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

naravno

Post od zvezdana »

DOBRO NAM DOŠLE i puno uspeha u radu :D
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Profesorka,
hvala sto mislite na nas i sto se ponosite nama. Samo da znate, novi akademski obrazovani kozmeticari ne bi bilo to sto jesu da nema vas! Lepo je biti vas student! Veliki pozdrav! :D :D :D
Odgovori