Ljudi molim vas pomagajte.
Vec desten dana imam problema sa crvenilom na glansu. Prvo mi se javilo to crvenilo bez nekih pratecih tegoba. Bez svraba, bola, peckanja i sl. samo to crvenilo. Otisao sam kod doktora opste prakse i on mi je prepisao gentamicin mast i neke tablete xoromax. Danas sam bio na kontroli i posto mi s eto crvenilko povuklo skoro, ostalo je jos malo, doktoricama mi je dala jos jednu kutiju xoromax-a.
Pre sat vremena sam primeti da su mi se pojavile tri siten tackice, vrlo male, kao sitne bubuljice na kozici ispod oboda glanas. Totalno sma sokiran i ne znam sta da radim. Dal da idem sutra kod urologa ili dermatologa? Molim vas odgovorite mi sto pre. sexualne odnose nisma imao vec dva meseca. Lekar opste prakse je smatrao da ne treba da radim analize, jer kao nije nista opasno, da sam pokupio to sa neke wc solje ili sl. stomoze biti istina jer mi se ovo pojavilo taman kad sam se vratio sa mora.
Unapred sam vam zahvalan sa svaki svet ili odgovor!
Hitno mi treba savet
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
HPV iliti kondilomi u najavi. Naravno trebas da odes kod urologa... tj. vidi sa doktorom opste prakse, gde ce da te uputi... jesi li mu/joj rekao za tu novonastalu promenu, tackice?
Samo jos i ti reci da si bio u CG na moru pa da i zvanicno proglasimo epidemiju svih postojecih zaraza. Hepatitis B, kondilomi, nepoznate stomacne infekcije.... da ste isli u podsaharsku Afriku bolje bi prosli.
Samo jos i ti reci da si bio u CG na moru pa da i zvanicno proglasimo epidemiju svih postojecih zaraza. Hepatitis B, kondilomi, nepoznate stomacne infekcije.... da ste isli u podsaharsku Afriku bolje bi prosli.

Bye bye little lady
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
? Pa sta je onda bilo?wojkan napisao:Nisu kondilomi ni HVP, imao sam losu terapiju prepisanu od doktora opste prakse. Svima savet kod ovakvih problema - odmah trazite uput za urologa i bris, uopste nije strasno i sigurnije je.
Losa terapija, ne razumem? Neke lekove koje si uzimao za saniranje nekog drugog problema, koji su imali tu kontraindikaciju?
Bye bye little lady
E ovako...
Uradio sam bris penisa i svi rezultati su negativni, gljivica nema, bakterija nema, flora normalna...Urin cist...Pitaso sam urologa jel to herpes, on kaze da nije, nego da je neka upala, al da ne znaju od cega je, a mozda je sve i na nervnoj bazi.
To je to, sad sam se malo opustio, ne mazem nista, uvece mozda malo borogala i sve se povlaci. Uopste mi nije jasno sta se to meni desilo.
Uradio sam bris penisa i svi rezultati su negativni, gljivica nema, bakterija nema, flora normalna...Urin cist...Pitaso sam urologa jel to herpes, on kaze da nije, nego da je neka upala, al da ne znaju od cega je, a mozda je sve i na nervnoj bazi.
To je to, sad sam se malo opustio, ne mazem nista, uvece mozda malo borogala i sve se povlaci. Uopste mi nije jasno sta se to meni desilo.