Pre 2 meseca dečko sa kojim sam je otkrio da ima ureaplazmu i stafilokoke. Nakon toga još uvek nije posetio urologa ili specijalistu za polne i kožne bolesti, vec je dobio informaciju od nekog mikrobiologa kako to ne treba da se leči jer nije opasno i deo je stalne flore. Meni je takodje utvrdjeno da imam ureaplazmu i doktorka je prepisala terapiju, a na uputu je naznačila da oba partnera moraju da se leče istom terapijom. Nakon milion razgovora sa njim i dalje nisam uspela da ga nagovorim da poseti urologa, a kamoli da počne da razmišlja o mogućnosti lečenja od ureaplazme, jer smatra, pošto mu je mikrobiolog rekao, da to nije opasno i da lečenje može da čeka, ako baš mora da se leči.
Molim vas da mi objasnite zašto je bitno da se oba partnera leče istom terapijom kao i zašto je uopšte bitno izlečiti se od ureaplazme? Znam da je na forumu mnogo puta pisano o tome, ja sam već sve pročitala, ali nigde nisam uspela da nađem jasno objašnjeno koliko je bitno lečiti se i koje su posledice ukoliko se ne leči.
Kada budem videla odgovore proslediću link njemu da pročita i još jednom razmisli zašto bi trebalo da se leči.
Unapred hvala!
Problem, ne smatra da treba da se leči!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic