Pitiryasis rose!!! HELP!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
natashar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 11:40 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pitiryasis rose!!! HELP!

Post od natashar »

Cao, prvi put sam na ovom forumu i nadam se da ce me neko "prosvijetliti"! Naime, na stopaloma, nogama i malo na trupu imam navodnu pitiryasis rosea, koja je tu prisutna vec mjesec i po dana i UZASNO me nervira! Koristila sam Locacorten N, i potrosila tri tube te kreme, nista se posebno nije desilo a sada koristim Rozamet - kremu i takodje mislim da se nista nece desiti. Znam da je taj virus neunistiv, odnosno da sam "odlazi" ali me zanima koliko ce to jos trajati i da li postoji neki nacin za brze suzbijanje ove napasti. Inace, nikad nisam imala problema sa kozom (osim suhoce koze), i ovo me stvarno izludjuje!!! Za dvadesetak dana idem na more i ne bih htjela izgledati kao da imam shugu. POMOC!
I hvala svakome ko me bar utjesi :D
nina037
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 6:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina037 »

e cao ja imam tu koznu promenu vec dve nedelje i danas sam se vratila sa kontrole i uopste nije prijatan osecaj kada nece da vam kazu sta je u pitanju.Sama sam shvatila po lat.nazivu koji je napisala doktorka pa me interesuje jel je mozda neko imao iskustva sa time i koliko to moze trajati,da li je prenosljivo i kako leciti
Odgovori