Postovanje
Pre jedno mesec dana je ustanovljeno da imam gliste u stomaku posle simptoma kao sto su mucnina, proliv, bolovi u stomaku. Pre nekoliko dana je ustanovljeno pregledom stolice da nemam vise nikakvih parazita u stomaku. Problem je ostao sto i dalje imam nekakva nadimanja u stomaku i grceve, cini mi se kad sam gladan a opet i posle kad jedem. Doktor mi je rekao da pijem cajeve i ja sam pio kamilicu ali neznam u kojim kolicinama i da li je to pravi caj za to. Ako ima neko neki recept neka mi kaze. A da i sta sam jos primetio da imam neki cudan bol sa leve strane iznad kuka, gde su mi creva, kad pritisnem rukom, zigne me, i to mi se cini da me boli samo kad mi je stomak naduven. To sam takodje primetio i kad spavam na levoj strani isto osetim kao kad mi se neki kamen spusti na levu stranu creva i zateze i stvara bol.
Eto toliko za sad pa ako ima ko sta pametno da mi preporuci bicu mu zahvalan.
Nadimanje u stomaku i nazovi grcevi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
isto
imam slicnih problema cesto i resavam ih cajem za varenje i protiv nadimanja-mislim na cajeve biljne apoteke Beograd-ima ih svuda po apotekama.Takodje mislim da je veliki problem sto puno sedim-ne krecem se dovoljno i moguce kad sam nervozan.Pokusaj-mene nekad prodje od 2 pijenja-po solju jaceg tog caja-Srecno