Zdravo svima,
E ovako zovem se Milos imam 19 godina I kao sto pise u naslovu teme ne mogu da jedem nista sto je slatkog ukusa ... Ja mislim da mi je ovo urodjeni "problem" jer mi je kewa rekla da i kada sam bio beba kad je pokusala da me hranim nekim slatkim kasicama od banana ili drugog voca da sam okretao glavu na drugu stranu i plakao Nista se nije promenilo ni dan danas samo sto ne placem kada pokusam da jedem slatko nego povracam...Jednostavno ne mogu nista sto je slatkog ukusa da podnesem organski ali u bukvalnom smislu!!!Iskreno ja ii mogu zivim sa tim ali me zanima jer postoji jos neko sa ovim "problemom" , i sta bi trebalo da uradim povodom ovoga???
Hvala unapred!
Nemoj da brinesh Miloshe zbog toga,ti ipak unosish glukozu,fruktozu...i ostale shecere kroz druge proizvode,organizam ce ti trazhiti shecer ako ga nema dovoljno,osecacesh malaksalost,iscrpljenost,a poshto vidim da ti nemash problema nemoj da brinesh zbog toga.Jedi slobodno samo ono shto volish i ne opterecuj se shto ne jedesh slatko,sigurno imash dobru liniju.Pozdravlja te tvoja sugradjanka
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema