Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Dete mi ide u vrtic , a sad nastupa sezona bolesti.
Trudim se da mu je ishrana raznovrsna, jede voce, ali sve mi se cini da bih mogla da mu jos necim pripomognem i podignem imunitet.
Kakva su vasa iskustva, da li ste davali klincima neki preparat i kako ste zadovoljni?
hvala!
pozzz mimika
pikovit sirup je nesto sa cim mi obavezno docekujemo zimu.sladak je i deca ga vole!
nama ga je preporucio pedijatar!
naravno,dajem deci u vodu,caj ili sokic i propolis kapi za bebe,po nekoliko kapi i svakog jutra po kasicicu meda!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama napisao:pozzz mimika
pikovit sirup je nesto sa cim mi obavezno docekujemo zimu.sladak je i deca ga vole!
nama ga je preporucio pedijatar!
naravno,dajem deci u vodu,caj ili sokic i propolis kapi za bebe,po nekoliko kapi i svakog jutra po kasicicu meda!
DECAK OD 3,5 I DEVOJCICA OD 1,5!!!!mada,sinu vec mogu da pocnem da dajem i tabletice,ali dajem mu jos uvek sirup zato sto nije bas ljubitelj bonbonica pa tako ni tabletica!!!!!
naglasavam,preporucio pedijatar!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Kod nas se dobro pokazao sok 1jabuka+1pomorandza+1/2 nara izmiksano u blenderu, bez dodatog secera. To smo pili prosle zime (deca su bila 6 i 4 god. stara). Pre toga koristili smo REVITU, takodje je podigla imunitet ali je deci to posle dosadili, pa smo presli na prirodan sok. Takodje smo jedne jeseni pili MARSOVCE i bilo je OK.