prelazak sa Aptamila 1 na Aptamil 2
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
prelazak sa Aptamila 1 na Aptamil 2
Da li neko moze da mi kaze kako se prelazi sa Aptamila 1 na Aptamil 2, jako sam zadovoljna sa Aptamilom ali neznam dali prelazak treba da bude postepen ... 

- Agarikus
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 1:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam koristila Bebelac 1 i 2 i presla sam sa prvog na drugi postepeno jer beba zbog razlike u ukusu nije htela odmah da pije 100 % Bebelak 2 iako je ukus daleko bolji sa moje tacke gledista.
Mesacete prvo 2/3 bocice Apamil 1 i 1/3 Apamil 2 pa onda 1/2 jednog i 1/2 drugog itd. sve dok potpuno ne predjete na Apamil 2. Trebace vam za sve to 7 do 15 dana. Na isti nacin sam prelazila i sa formule na kravlje mleko kasnije.Pozdrav
Mesacete prvo 2/3 bocice Apamil 1 i 1/3 Apamil 2 pa onda 1/2 jednog i 1/2 drugog itd. sve dok potpuno ne predjete na Apamil 2. Trebace vam za sve to 7 do 15 dana. Na isti nacin sam prelazila i sa formule na kravlje mleko kasnije.Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ja sam koristila Bebu HA i kada sam htela sa te pocetne da predjem na 1 beba je burno reagovala. Onda sam pozvala njihov Info centar i rekli su mi da prelazim postepeno. Prvo zamenim jedan obrok par dana, pa onda dva... Onda se beba vec bila navikla pa sam joj zamenila sve obroke. Tako smo kasnije isto presli i sa HA na obicnu formulu...