Imunitet-kako se lečiti prirodnim putem?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 16, 2008 8:03 pm
Imunitet-kako se lečiti prirodnim putem?
Kako izlečiti hronične nazebe?Par godina sam pila antibiotike,primala jugocilin,garamicin.Doktor koji mi je to prepisivao kaze da sam postala imuna na njih.Vrlo lako nazebem pri maloj oscilaciji temperature što mi izaziva sledeće simptome:kostobolju i bolove u tkivima,sinusnu glavobolju,''unutrašnju'' temperaturu,a završava se uglavnom hroničnom upalom grla i jajnika.Ranije sam imala bronhitis,sada više ne.Našli su mi i erozivni gastritis.Godinu dana nisam popila nijedan antibiotik,pokušavam da se lečim narodnom medicinom.Međutim,nahlade se vuku nedeljama i iz takvih stanja praktično i ne izlazim,jer ih nikad i ne zalečim.Uglavnom sam napeta i pod stresom pa pretpostavljam da i to ima uticaja.Da li ovakva stanja ako se ne leče mogu imati duže posledice po zdravlje i u kom smislu i da li je pametno da i dalje izbegavam lekara?Još i da napomenem da već nedeljama uzimam med i cimet i to onaj u kesicama iz prodavnice za jačanje imuniteta(kašika meda,trećina kašičice cimeta), a danas sam iz novina saznala za sastojak cimeta-kumarin koji je kancerogen,tako da sam se zabrinula.Unapred zahvalna na savetu.

Bit жe mi drago kada me nakon izvjesnog vremena obavjestiљ da si organizam ojaиala na prirodan naиin.
Jedan od njih je ovo:
1 kg jabuka
1 kg mrkve
1 kg oraha
1 kg meda
1/2 kg limuna
20 gr.hrena
Svaku od ovih namirnica izerendajte i sastavite sve sa medom.
Svaki tut a najmanje 3 puta na dan po 1 jedeжu kaљiku pojesti.
Piti иaj od jeиma pљenice i zobi. Ali skinutih sa polja koja nisu hranjena sa vjeљtaиkim рubrivom.
Zob иaj kaћu da je dobar za kosti.
pљenica i jeиam kaћu da je dobar protiv bakterija eљerihi.
Sve je isprobano i garantujem ti uspjeh na oporavku imuniteta.
Uz sve napravi sok od cvekle. On nemoћe dugo da stoji i ima opor miris i okus ali s medom da se naviknuti.
Sok moћeљ ovako napraviti:
1 kg cvekle izerendati na sitno rende i staviti u 2 litre vode i 1 limuntos.
To da stoji 24 sata a onda procjediti i po ћelji zamediti i piti.
Kako je lepo biti mlad.