Caj za bakterijske probleme sa prostatom, bubrezima......

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Bankon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 11:26 am

Caj za bakterijske probleme sa prostatom, bubrezima......

Post od Bankon »

Na trzistu je brdo nekih cajeva koji pomazu kod problema sa bakterijama u prostati, bubrezima....Herba Vita Therapy, Pancicev caj za prostatu, Amer caj, Zodeks.....i jos mnogi drugi.
Mene zanima koji caj deluje i koji stvarno pomaze, znaci ne zanima me lepa kutija, cesta reklama, prodavci pomenutih cajeva i slicno, jednostavno da li neki od ovih cajeva deluje ili je sve dobro osmisljen marketing?
Bankon
Novi član
Novi član

Post od Bankon »

Niko ne zna za neki delotvoran caj?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

cajevi su pomocna lekovita sredstva i ne mogu vas izleciti nego samo pomoci prilikom lecenja.
Sve jedno je da li koristite neki lepo upakovan ili neki koji ste sami nabrali i osusili.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Bankon
Novi član
Novi član

Post od Bankon »

Hvala Vragolasta Amfibija na odgovoru, molim vas recite mi koji je najbolji caj kao pomocno sredstvo za pomenute probleme.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

najbolji je onaj koji vama pomogne??????????
Procitaj o svakom pa pokusaj sam pronaci sta ti odgovara.
Ne verujem da neki od navedenih moze da skodi sto je najbitnije a koji meni pomogne ne znaci da ce i tebi.
Svi bi mi rado da nem neko kaze -TO POPIJES I GOTOVOOOOO
na zalost to ti niko ne moze reci.
SRECNO
Odgovori