Kondilomi i Sircetna kiselina?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ehmm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 17, 2008 2:48 am

Kondilomi i Sircetna kiselina?

Post od ehmm »

molim vas procitajte pitanje do kraja :)

trazio sam po forumu ali nisam nasao odgovor (ali naravno nisam procitao svih par miliona topic-a koji postoje, pa se izvinjavam ako je ovo pitanje vec postavljeno)

moja devojci je receno da ima kondilome

ja sam bio u studentskoj poliklinici na odeljenju za dermatovenerologiju i tamo sam pregledan pod nekom lupom ili sta god da je ono bilo i receno mi je da nemam kondilome, i da devojka treba da trazi drugo misljenje i da ako se potvrdi dijagnoza da ponovo dodjem da mi rade test sircetnom kiselinom

drugo misljenje je potvrdilo dijagnozu i devojka uskoro ide na uklanjanje laserom...

ja nisam u mogucnosti da odem kod lekara na ponovni pregled jos nekih mesec dana (posto sam u inostranstvu), pa me intresuje da li ja sam mogu da uradim taj test sircetnom kiselinom

ako mogu:

1. koja vrsta sirceta (da li moze neko sirce iz prodavnice ili treba da se kupi u apoteci ili gde vec...)?
2. da li se koristi sirce u datom obliku ili se razblazuje vodom (ili necim drugim) i u kom odnosu?
3. kako se radi test? da li se vata natopi sircetom pa se premaze glavic penisa ili kako?
4. kako znam posle testa da li ima kondiloma? cini mi se da sam cuo da bi trebalo da pobele. da li je to tacno?

unapred hava na odgovoru i jos jednom da se izvinim ako je ovo pitanje vec postavljeno
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

naravno da ne treba nista da pokusavate sami!
Odgovori