Molim vas za savet

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Zaključana tema
Tatjana T
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 17, 2005 11:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Molim vas za savet

Post od Tatjana T »

Imam 21 od i student sam medicinskog fakulteta.Oko god dana imam nekih problema ni sama neznam sta je...uglavnom neznam dali bi trebalo da idem kod psihijatra ili ne.Cesto imam promene raspolozenja...smejem se i od jednom mi se place..uhvati me neka kriza.Cesto me uhvati neka depresija,legnem u krevet i tako bi prespavala dva dana.Mnogo sam osetljiva,ako mi neko nesto lose kaze pocnem da placem...takodje sam i mnogo nervozna,imam napade da razbijam stvari oko sebe.To mi mnogo smeta posto sve cesce me hvata depresija a sve manje ucim.Popustila sam i na fakultetu.Takodje imam nesanice,spavam oko tri sata dnevno imam lupanje srca i nekakvo stezane u grudima.Ako neko moze da mi kaze sta bi to moglo da bude,dali je to prolazno i dali da se obratim psihijatru.Unapred hvala!
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Post od jelllena »

Cao,

ja mislim da nebi bilo na odmet da odes psihijatru i porazgovaras sa njim.Nije on nikakav bauk.Ja ti to predlazem i zelim ti sve najbolje.
Bajaga
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 1:27 pm

Post od Bajaga »

To su katarzicni periodi, covek se nakupi svakakohg mulja svesno i esvesno. I ja ti savetujem da odes do lekara, zaista ne da nije bauk nego...
Tatjana T
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 17, 2005 11:02 pm

Post od Tatjana T »

Hvala Vam puno!Evo ni sada ne mogu da spavam,ruke mi se znoje a srce kao da ce da explodira...probacu sto pre da odem kod psihijatra...drago mi je sto ste mi odgovorili....puno vam hvala!!
Zaključana tema