Masna koža

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
rampa_q
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 07, 2005 11:23 am

Masna koža

Post od rampa_q »

imam 25 god i unazad nekoliko godina imam masnu kozu koja mnogo nervira.na celu.nosu i njegovoj oklini mnogo sija.posle par dana pocinje da se peruta .slabo se umivam i uglavnom ciscenje lice radim samo pri kupanju.jos nemam formiranu punu bradu ali pri kupanju ako trljam ili grbem noktima ostaje beli trag ispod nokta.sa kosom isto.par dana posle kupanja pocinje da se masti i opada.zanima me koliko je noralno opadanje kose i kako to prepoznati posto kada malo jace vucem kosu ponekad ostane dlaka.koristio sam revitabion i prvoga puta je bilo rezultata da bi posle stagniralo.treba mi neka pomoc jer vise ni ne mogu da izadjem napolje bez gomile maramica kojima moram svakih sat vremena da brisem lice.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Sto se tice kose predlazem da uzmes Sebophan sampon koji deluje seboregulatorno a za lice ima nekoliko resenja. Jedno od resenja bi bio i kozmeticki tretman vocnim kiselinama brenda napr Dr Murad. Mozda bi mogao da ds javbis i u savetovaliste pa da pokusas i sa nekim magistralnim-pravljenim preparatom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
rampa_q
Novi član
Novi član

Post od rampa_q »

koliko bi kostao taj sampon i gde bi ga mogao kupiti?zanima me i gde bi mogao da nabavim vichya sampone i da li ih preporucujete posto na hrvatskim sajtovima njihovi dermatolozi cesto preporucuju te proizvode.sta mislite o laserskim terapijama koje neki doktori takodje preporucju ovde kod nas? da li koriscenje preparata poznatih kozmetickih kuca(nivea,oriflame,avon...)pomaze?
goranai
Saradnik

Post od goranai »

sto se tice cena i nabavke preparata proveri u savetovalistu na tel 011 557 553.
Laseri imaju svoje mesto za tacno odredjene ali ne i sve probleme.
Pomenuti brendovi su multilevel i nisko pozicionrani i oni su samo zastita zdravoj kozi ili bazicna nega, a ne mogu biti medicinska ili bioaktivna nega
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
rampa_q
Novi član
Novi član

Post od rampa_q »

Da li suncanje pogorsava situaciju?Po povratku sa mora kosa mi je postala nekako bezivotna a i pojavila mi se perut koju nisam imao vec nekoliko godina(bar ne u ovolikim kolicinama).Niste mi odgovorili kolika je kolicina kose koja dneno normalno opadne?Kako prepoznati da li opada normalno ili ne?
rampa_q
Novi član
Novi član

Post od rampa_q »

Da li se jos moze zakazivati putem internet formulara?
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Naravno, a mozes i doci bez zakazivanja ako se jako brines
Odgovori