Lojne zlezde-penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Snoopdoggydog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 12:09 am

Lojne zlezde-penis

Post od Snoopdoggydog »

Posto imam s donje strane penisa sitne bele bubuljice,odnosno pojavu da su mi se izvodni kanali lojnih zlezda zacepili,ja molim bilo koga ko moze da mi kaze da li je tu moguce(iz estetskih razloga)neki zahvat da se taj sekret ukloni? Po nekoj logici je to moguce jer to su kao bubuljice koje treba iscediti,i mislim da je za to potreban sitan zahvat... Ako neko zna neke klinike(bilo privatne ili drzavne)molio bih neka mi kaze pa da se ja dalje raspitam. HVALA PUNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
djole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 09, 2004 9:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od djole »

To zbog cega ocajavas su mozda papiloni. I dobra vest sa odsranjuju se. Za vise se informisi kod Doce :)
JOCA88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 9:57 pm

Bele bubuljice na penisu?

Post od JOCA88 »

djole napisao:To zbog cega ocajavas su mozda papiloni. I dobra vest sa odsranjuju se. Za vise se informisi kod Doce :)

Na penisu su mi se pojavile sitne bele bubuljice koje je nemoguce iscediti, vec dugo ih imam a u poslednje vreme me malo i plase jer pocinjem da mislim da je nesto ozbiljno.Ima ih i sa leve i desne strane a i sa donje.Imam jos jedno pitanje...Posle sexa, ali ne uvek, na glavicu mi se pojavljuju crvene tackice koje nestaju posle dan-dva.Da li imate neki savet osim da idem kod urologa?
labelo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 20, 2008 2:49 am

Post od labelo »

Imam i ja to,pogotovo s donje strane penisa i to pri dnu,imam to od kada znam za sebe,neke sam jedva uspio i istisnuti ali nista ne napravis,izadje vrlo malo neceg bijelog i samo se zacrveni.
Uglavnom ne boj se i ne pridaji tome znacaj,to nije nista ozbiljno i normalno je ;)
JOCA88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 9:57 pm

Post od JOCA88 »

Pa i ja mislim da nije nista ozbiljno, ali me mnogo nerviraju.Pa ako neko zna kako se to leci ili odstranjuje!?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

lojne zlezde se mogu nakon kupanja premazati bornom kiselinom
dimnicar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 1:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dimnicar »

mene zanima kada je rec o mazanju,sta je najbolje za mazanje koze penisa,pa malo i sluzokoze sa donje strane glavica.Imam problem da mi cesto pukne kozica ispod glavica,gubi elasticnost.
Da li je dobro kantarionovo ulje ili neka krema????Cuo sam da to nije bas najbolje???
:oops:
Odgovori