Otekla zlezda ispod resice uha....

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
vikac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 8:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Otekla zlezda ispod resice uha....

Post od vikac »

Zdravo svima!
Moj problem je sledeci..pre dva-tri dana sam napipala malenu kuglicu iza resice desnog uha.Mislim da se do danas uvecala.Boli me na dodir.Osecam i blagi bol u uhu(slabijeg inteziteta,povremeno,kratko).Ne osecam zujanje,pucketanje...dobro cujem,nema sluzi koja curi.Osecam blago "pulsiranje" koje se siri ka oku,donjoj vilici,vratu.
Znam da se moram javiti lekaru ali sutra je nedelja :-? .Koristim kapi za usi(ne znam kako se zovu,zivim u inostranstvu).Pocea sam danas da ih stavljam.Rano je za rezultate.
Da li neko moze da mi kaze da li je imao slican problem...i sto me najvise brine,da li su opasne ove zlezde(valjda limfne) kada se uvecaju i bole?O upali uha manje vise znam....ali ne nadjoh nikoga sa upaljenim zlezdama na sajtu.
Hvala svima!
ana_ana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 1:52 am

Post od ana_ana »

Imam potpuno iste simptome, pa me interesuje sta da radim, boli me najvise nocu, a preko dana tu i tamo..
Odgovori