bulimia

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
rea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 31, 2005 5:19 pm

bulimia

Post od rea »

Već 9 dana jedem normalno,ali umesto da mi je bolje imam previše slobodnog vremena i jako sam usamljena.Imam ovaj problem već 2.5 godine .Jednom sam uspela da ga rešim,ali samo na dva meseca:Sad stvarno želim da prekinem,ove godine upisujem fakultet,ali sada isplivavaju pravi problemi tj.konstantan osećaj usamljenosti.Stvarno sam rešila da izadjem iz svega,ali je hrana samo fasada.
kler
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 21, 2005 1:48 pm

Post od kler »

....bulimije sam se resila sasvim neprimetno, a onda se posle 3 godine ona isto tako neprimetno vratila....
zna li neko sta s tim?
baneb
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2005 12:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bulimija

Post od baneb »

Ja imam ovaj problem vec 4 godine. Nesto me neodoljivo tera da jedem, a onda se prejedem i to mi stvara problem i pritisak u stomaku, teze disem i na kraju... Ako neko ima neku informaciju kako se leci, bio bih mu zahvalan.
makisha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 13, 2005 9:49 pm

bulimija

Post od makisha »

Kako se neko moze resiti bulimije neprimetno?! Ja sam bulimicna anoreksicarka vec gotovo OSAM godina!!! Nisam adekvatno lecena, SVOJOM krivicom i neodgovornoscu...Bez epizoda prejedanja i ...odlazaka krisom u kupatilo da bih...znate vec sta, izdrzala sam najduze pet dana. Porazavajuce! I tako godinama sistematski unistavam sebe. Nisam jos isla na psihoterapiju, ali cu to uciniti uskoro. to mi je jos jedina sansa...
p.s. zao mi je sto nikome os vas nisam pomogla u smislu saveta izlecene osobe...
Zaključana tema