Evo ja sam juce bio kod dermatologa i rekla mi je da imam 2 polne bradavice u analnom delu....Znaci izgled je skoro nevidljiv, sitne, sitne jako, samo na dodir mozes da osetis.Biseks sam i imao sam homo kontakt i to uvek sa kondomom(mada znam da nije sigurno), nisam promiskuitet a eto desilo se...Jos sam u aprilu video jednu i odem kod neke dr, al babetina i ona mi kaze da je to lojna zlezdica i ja nasednem na pricu.I pre mesec dana primetim jos jednu pored i skupim napokon hrabrost da odem.Predlozila mi je skidanje talasima, kao lasersko skidanje i kaze posto imam samo 2 to ce kratko trajati..Samo me zanima posto sam citao da se one veoma brzo sire, ja eto imam tu jednu od aprila a druga se u septembru pojavila.Zanima me jel imao neko slicna iskustva?Ne mora biti musko, vec i zensko..Ja se odvratno osecam jer nisam ovo zasluzio, al eto sta da se radi.
Evo citao sam po forumu jos na par mesta da su primetili u analnom delu bubuljice i zato predlazem svima da idu kod dermatologa.Ako vas je strah da vas ne pita jeste imali analni sex, ne brinite ni mene nije pitala i rekla mi je da se moze i na druge nacine razneti po telu.Vase vam je zdravlje najbitnije i tato ne prezajte.Evo ja sam iz Novog Sada, ako neko ima slicnih problema neka mi se obrati i pomocicu rado svakome.Ova doktorica je mlada, kulturna i cini mi se veliki strucnjak, tako da ako vas bude zanimalo dacu vam i adresu i broj..Veliki podrav svima i da se sto pre resimo ovih sranja
Analni kondilomi??Jos neko..??
condyloma
Condyloma, kondilom, su izrastaji nastali bujanjem koze. Izazivac je virus. najcesce se prenosi polnim putem, ali moze i rukama i instrumentima. Mogu se javiti na raznim mjestima, na glansu (glavicu) , anusu (cmaru) ali i na drugim dijelovima koze.
Pored raznim metoda odstranjivanja, preporucujem da jacas imuni sistem, kolidno srebrenu vodu da pijes i da spricas po anusu.. da pijes dosta vit. C, maticne mlijeci....javi kako si prosao! mozes posle mazati borogal kremom....
Pored raznim metoda odstranjivanja, preporucujem da jacas imuni sistem, kolidno srebrenu vodu da pijes i da spricas po anusu.. da pijes dosta vit. C, maticne mlijeci....javi kako si prosao! mozes posle mazati borogal kremom....
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 11:36 pm
....
Ija sam imao homosex.odnose pre odprilike god dana i letos sam osetio na anusu malu izraslinu poput bradavice,i to samo jednu,nisam znao o cemu se radi,nije se niti prosirila i dalje je samo jedna.Koristio sam kondom uglavnom kao i ti,mislim da jesam svaki put ali opet nisam 100%siguran(od prosle zime nisam imao nikakve odnose pa kako to da su se javili pola god kasnije(znam da to zavisi od imuniteta i da se mogu javiti kad je imunitet najslabiji ali razgovarao sam sa partnerom i rekao je da ih on nema,bar mu nisu vidljivi)Svakako cu otici kod doktora ali isto imam malu frku iako znam da su doktori tu da nam pomognu...Jesili ih ti skinuo,ako jesi,kako?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 11:36 pm
...
Bio sam danas kod doktorice i rekla mi je da najvjerovatnije jeste kondilom i stavljala mi je tecni azot,imam tu terapiju 2 put sedmicno,samo ne znam da li kad sad nestane taj kondilom moze ponovo brzo da se javi ili ne moze?
P.S-i ja sam mislio da necu moci poci kod doktorice i skinuti se ,kao sramota me je,i pitace me jesam li imao sex sa momcima,ali naravno nista,samo pravi pregled i prava terapija,znaci ne bojte se nego samo napred na lijecenje!!!!
P.S-i ja sam mislio da necu moci poci kod doktorice i skinuti se ,kao sramota me je,i pitace me jesam li imao sex sa momcima,ali naravno nista,samo pravi pregled i prava terapija,znaci ne bojte se nego samo napred na lijecenje!!!!