Naime radi se o oziljcima od pubertetskih akni razlicite etiologije. Oziljci su lokalizovani na gornjem delu obraza nesto malo na celu i slepoocnicama. Interesuje me kako najbolje resiti ovaj problem, sta vi preporucujte s obzirom da imam 24 godine.
Citao sam u nekim postovima da je mr Silvio koristio(u njegovom slucaju) elektroforezu sa govedjeom placentom, a ja sam licno za takav metod prvi put sam cuo ovde na forumu pa bih jako voleo da gospodin Silvio to malo pojasni sa sto vise detalja.
Ja sam vec bio na pregledima u par salona za estetsku hirurgiju i meni je u odnosu na stadijum oziljaka preporucena dermoabrazija hirurskim CO2 laserom. S obzirom da se u ovom slucaju koza pali i da je post operativni period dug(3-6 meseci) zeleo bih da mi gospodja Gorana preporuci vitaminske i mineralne preparate koji su preporucljivi za uzimanje u takvim situacijama tj sta od vitamina uzeti u kojim kolicinama(da li bevipleks, vitamin C i sta jos od vitamina i minerala), odnosno koju hranu koristiti pre i posle(voce, povrce itd).
Takodje ja sam vec kupio bioptron Pro lampu i interesuje me kako njega primeniti u ovom slucaju posto sam zrak lampe greje kozu prilikom upotrebe pa me zanima da li aparat treba koristiti na propisanoj udaljenosti(30 cm) ili mozda dalje? I koji je vas savet sto se tice trajanja tretmana ovom lmpom tj koliko puta je dnevno koristiti i u kom periodu?
Takodje me zanima koju kremu biste preporucili kao postoperativnu negu u ovom slucaju? Meni cena nije bitna tako da bih zeleo da mi preporucite po vama najprikladniju za ovaj moj slucaj.
Hvala oboma unapred