Mitiseri

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mbbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 4:24 pm

Mitiseri

Post od mbbgd »

Jos od ranog puberteta (sad imam 26) imam problema sa mitiserima na nosu, doduse situacija je bila podnosljiva. Medjutim, u poslednjih godinu dana, stanje se znatno pogorsalo i mitiseri su se sa nosa prosirili na celo, obraze i bradu. Da li neko ima slican ili isti problem i kako ga je resio? Kog dermatologa preporucujete? POMOC! :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Otidji kod bilo kog dermatologa, mitiseri nisu opasna bolest koze lica, u pitanju je pojachano luchenje lojnih zlezda i prljavshtina koja se nedovoljno chisti.

Sigurno cesh dobiti savet kako da peresh svoje lice, baby sapunom i frotirom i eventualno neki preperat za kritichna mesta na licu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
mbbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 4:24 pm

Post od mbbgd »

Lice cistim ujutru i uvece, svaki dan bez izuzetka. Problem je ja mislim u tome sto zivim u jako vlaznoj i toploj sredini, pa su pore non-stop prosirene, i samim tim naravno, prasina i prljavstina mnogo lakse prodiru u kozu. Nervira me uzasno, sto su se pore uvecale, i ne znam da li postoje nacin da se ponove suze... Da li neko preporucuje nekog dermatologa koji bi mogao da mi pomogne u resavanju ovog slucaja? Zvala sam vec ordinaciju Dr. Sher-a, ali su mi rekli da Dr jako dugo nije dolazio, i da nemaju pojma kada bi imao sledeci slobodan termin...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Javi mi se na pp!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori