Nakon terapije antibioticima lice mi se primirilo ali je i dalje jako masno i ima malo mitisera na celu i sa obe strane nosa... Doktorka iz Dzordza mi je preporuchila tretman vocnim kiselinama kod njih u ustanovi jer su skoro pocheli da ih praktikuju...
Stoga imam 2 pitanja za dr Goranu i mr ph Silvija ali i za forumashe:
1) da li je neko radio ove tretmane vocnim kiselinama u Dzordzu i kakva su im iskustva... tj da li su uradjene profesionalno i na struchan nachin, odnosno, da li je bolje da ih uradim negde drugde ili je Dzordz ok mesto za tako neshto s obzirom na karakter ustanove?
2) dvoumim se izmedju neutrogeninog "gentle exfoliating wash" i eucerinovog gela za pranje lica (za masnu kozu), tj. imam utisak kao da eucerin ne opere lice detaljno (da koza ostaje manjikava), da je neutrogena u tome bolja... zanimaju me vasha iskustva i naravno mishljenje struchnjaka na forumu... hteo bih da napomenem da mi se lice jako puno masti, da vec sat-dva nakon umivanja loj na chelu se sjaji i izbliza gledano izgleda kao da sam se oznojio... toliko je vidljivo luchenje loja da sam prinudjen papirnim maramicama da brisem celo...
pozdrav
Tretmani vocnim kiselinama u Dzordzu?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai