Tretmani vocnim kiselinama u Dzordzu?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Tretmani vocnim kiselinama u Dzordzu?

Post od fedja »

Nakon terapije antibioticima lice mi se primirilo ali je i dalje jako masno i ima malo mitisera na celu i sa obe strane nosa... Doktorka iz Dzordza mi je preporuchila tretman vocnim kiselinama kod njih u ustanovi jer su skoro pocheli da ih praktikuju...
Stoga imam 2 pitanja za dr Goranu i mr ph Silvija ali i za forumashe:

1) da li je neko radio ove tretmane vocnim kiselinama u Dzordzu i kakva su im iskustva... tj da li su uradjene profesionalno i na struchan nachin, odnosno, da li je bolje da ih uradim negde drugde ili je Dzordz ok mesto za tako neshto s obzirom na karakter ustanove?

2) dvoumim se izmedju neutrogeninog "gentle exfoliating wash" i eucerinovog gela za pranje lica (za masnu kozu), tj. imam utisak kao da eucerin ne opere lice detaljno (da koza ostaje manjikava), da je neutrogena u tome bolja... zanimaju me vasha iskustva i naravno mishljenje struchnjaka na forumu... hteo bih da napomenem da mi se lice jako puno masti, da vec sat-dva nakon umivanja loj na chelu se sjaji i izbliza gledano izgleda kao da sam se oznojio... toliko je vidljivo luchenje loja da sam prinudjen papirnim maramicama da brisem celo...

pozdrav
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

u dzordzu to rade OK. Probaj da cistis lice sa Hyfac gelom ili penom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori