Imam 25 godina i imam skoliozu. Od 16 te godine radim vezbe, nosila sam i mider ali sam od midera imala zuljeve na kukovima i nikako mi nije odgovarao. U pocetku sam imala oko 40 stepeni zakrivljenje, vezbama sam smanjila do 30-ak kako mi je tada doktor rekao.
U poslednje vreme doslo je do pogorsanja...tacnije pomerila su mi se rebra desne strane koja je i razvijenija... Iskreno neznam koliko je lose jer se i plasim otici na pregled ali se plasim da se ne pogorsa jos vise
Kako to da postignem? Da li je istina da postoji mogucnost operacije laserom u inostranstvu? Koliko je moguce da se jos vise pogorsa stanje?
Unapred zahvalna
laserska operacija kicme
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako do sada nije bilo poremecaja rada srca, bubrega, pluca...Chemu strah unapred? Pre pregleda i snimka?
Savet: obratiti se ortopedu i najiskrenije savetujem operaciju i posle toga intenzivan kineziterapijski tretman!
Savet: obratiti se ortopedu i najiskrenije savetujem operaciju i posle toga intenzivan kineziterapijski tretman!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.