Kako uvesti jaje?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- Gaga79
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 11:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kako uvesti jaje?
Znam da se jaje uvodi postepeno tj. zumance po malo. Moj ce mali jos malo godinu a ja jos nisam pocela. Nemam ideju kako da dam to zumance. Sa cim u kombinaciji? I kada davati cjelo jaje,onako peceno na oko ili kajganu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Pa ja sam u pocetku davala bareno zumance tako sto sam ga umesala u kasicu onu koja je tog dana bila na meni-u (ovako samo po sebi nije nesto narocito ukusno a i dosta je suvo pa se moje dete par puta sa time zagrcnulo). Onda jedno vreme nije htela da ga jede, pa sam presla na kajganu. Mislim da je to bilo negde sa 13 meseci. Sad ne voli mnogo kajganu, ali joj dajem opet onako umesano u hranu.
Inace joj je posle prvog pokusaja davanja jaja iskocila alergija (nije dokazano da je od jaja, ali se tako poklopilo), pa sam napravila mesec dana pauzu. Sad nemamo nikakvih problema.
Inace joj je posle prvog pokusaja davanja jaja iskocila alergija (nije dokazano da je od jaja, ali se tako poklopilo), pa sam napravila mesec dana pauzu. Sad nemamo nikakvih problema.
- Agarikus
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 1:30 pm
Takodje sam jaje uvela tako sto sam tvrdo kuvano zumance stavljala u kasicu od povrca.Iz mog iskustva,kasicu u koju stavljate zumanac napravite malo redje tako da je dete sa lakocom guta posto se zumanac lepi.Moje dete danas sa 18 meseci jede samo kuvano jaje mada ga ne voli bas puno.Kajganu,omlete nece nikako pa sam sama u nedoumici da li sam pogresila sto joj nisam prezentovala jaje u vise oblika.Pokusajte da joj dajete jaje u vise oblika kad je bas gladna,jako je bitno da jede jaja redovno.