BOLOVI RASTA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
BOLOVI RASTA

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 10:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
vlastito iskustvo
Kad sam bila mala licno sam osetila bolove rasta u kolenima, mogu da kazem da je bol veoma neprijatan. Treba obavezno da se javite ortopedu verovatno ce preporuciti vezbe za istezanje misica nogu koji su zbog nagloga rasta zategnuti ko strune. Moja mama me nazalost nije vodila kod ortopeda tako da ja i danas kad dugo hodam ili stojim osecam jezive bolove u butinama i kolenima.Misici su stalno napeti-zategnuti tako da nemam potrebe za vezbama zatezanja butina kao vecina zena nazalost ja moje ne mogu da opustim kao da su prekratki za duzinu butne kosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 4:01 pm
- Kontakt:
U svakom slučaju ništa strašno, to uglavnom sva deca prolaze. Ja imam ćerkicu od 8 god koja se i dan, danas ponekad žali da je boli predeo oko skočnog zgloba i listovi. U svakom slučaju možete otići do ortopeda da joj pogleda tabane da nisu spušteni i da joj daju uloške za cipelice ukoliko je potrebno i kao što je ova gospođa pre mene rekla da malo vežba i to je sve.
Biti roditelj je nesto izvanredno.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Ortopedski uloshci za stopala, nikako ne kupovati kineske ili bilo kakve nekvalitetne patike i cipele, plivanjeeeeeeeeeeeeeeeee, udoban polutvrd krevet, puno kalcijuma kroz izhranu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.