Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Amarela bas mi je drago sto si postavila ovu temu,jer cini mi se da i ja imam ovaj problem.Ja sam ih skidala pre 4 meseca,prvi put posle intervencije odnos je bio strahovito bolan,danas je to manje,ali je i dalje prisutan.Imam osecaj kao da mi je ulaz zatvoren i da ce sad puci,jer se nadrazi u toku odnosa i boli,kao da utrne.Izvini sto pitam,ali kakvo je tvoje iskustvo ?
ja sam ih skinula pre godinu dana i imam taj osećaj na samom početku odnosa, kao da se rasteže nešto odrano, i onda kako odnos krene to prestane... da se plastično izrazim...
i, da kada odnos potraje, taj osećaj se ponovo javi...
2 meseca nakon intervencije nisam mogla ni da zamislim odnos...
da i ja sam imala taj problem ali ne toliko dugo...
secam se da mesec i po dana posle skidanja kondiloma mislila sam da cu umreti prilikom odnosa.
sve je bilo suvo peklo me je
smesno ali uplasila sam se da vise nikad necu moci da imam odnose
mada sve se sredilo samo od sebe...
Mislim da se radi o tome da su prilikom odstranjivanja kondiloma sekli dublje nego sto je trebalo pa je odstranjen i deo vezivnog tkiva ispod sluzokoze. Primecujem da su ti delovi nekako plavicasti (verovatno se vise provide krvni sudovi) i nesto su nize u odnosu na nivo ostalog dela sluzokoze, i pretpostavljam da se tu zbog nedostatka dela vezivnog tkiva teze siri tkivo i verovatno to prouzrokuje bol...
Nisam sada u prilici da dam odgovor o tome kako je sada. Vise praktikujem celibat a partner i ja smo daleko i retko mozemo da se vidimo, u medjuvremenu ne "jurim" nikoga drugog za te svrhe i tako...