Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Umivam se 2-3 puta dnevno ali opet mi se lice jako brzo izmasti :/
Nemam problema sa aknama a lice mi se najvise masti na celu i nosu.
Sta biste mi preporucili?
Inace, sto je najinteresantnije i najducnije, lice mi se ne izmasti dok sam fizicki aktivan(trening, teretana), najvise mi se umasti kada mirujem, odnosno kada sam u nekom zatvorenom prostoru(npr. u kolima, nekoj prostoriji).
Sta da radim, stvarno me nervira ovo vise?
Uzeti kantarion, list shtavlja, list podbjela, cvet nevena u jednakim kolichinama. Isitnjene biljke preliti vrelom vodom u odnosu 2:1, prokuvati 2 minuta, prohladiti i dok je josh toplo natopiti gazu ili tupfere i stavljati na chisto ice. Drzati 15-20 min pa potom lice isprati toplom vodom.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
A gde da nadjem te biljke, u sumi?
Ono za piling cu da pokusam, zvao sam malopre kozmeticarku u 8 danas imam odmascivanje lica strujom i bioloski, sta god to znacilo.
Martial napisao:A gde da nadjem te biljke, u sumi?
Ono za piling cu da pokusam, zvao sam malopre kozmeticarku u 8 danas imam odmascivanje lica strujom i bioloski, sta god to znacilo.
Verovatno ce ti raditi jontoforezu i darsonvalizaciju.Mozda bolje da ti uradi klasican,nego bioloshki tretman.Ti tretmani se preporucuju za zrelu kozu i za podmladjivanje.Klasicni tretmani su bolji za tvoju kozu.Al posto kozmeticari mnogo vole da im daju bombasticna imena,ako joj verujesh-prepusti se i uzivaj
Iako cesh uraditi tretman,nemoj zaboraviti na kucnu negu.Pa sad dal sa onim sto sam ti ja rekla ili sa cajevima-izaberi.Pozz