Lečenje ekcema laserom?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

Lečenje ekcema laserom?

Post od zvezdana »

gorana,

kakvo je vaše mišljenje o ovom metodu lečenja ekcema?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

mi smo cak dok sam radila u Dzordzu radili dvA ISTRAZIVANJA I RADOVE SMO SAOPSTILI NA 2 KONGRESA. jEDAN JE bio efekti LLLT na CAD, a drugi prikaz pacijentkinje sa alergijom na farbu za kosu koja je tretirana LLLT-tj biostimulativninm laserom koji deluje tako da smiruje zapalenje i bol. Ali ako ekcem prevedemo u njegovo pravo ime sto znaci kljucanje koze zbog alergije. Jedini nacin da se alergija lece je da se izbegne kontakt sa alergenom. To se u krajnjem smislu odnosi i na konstitucionalni ekcem-atopski dermatitis jer je i u ovom slucaju u pitanju alergija odnosno povecana osetljivost prema stranim antigenima ili mozda bolje receno propustjivija barijera.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

:-)

Post od zvezdana »

hvala puno na odgovoru :D
Odgovori