2 pitanja

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
dsoptimus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 2:20 pm

2 pitanja

Post od dsoptimus »

1. danas sam u skoli malo zakacio mladez na ledjima, i samo mali deo njega se otkinuo. krvario sam nesto malo, i onda je prestalo. nemam nikakvih bolova u tom delu. ne znam sad koliko je to opasno, do cega moze doci...

2. vec 2 godine imam veliki broj bubuljica po licu, odnosno sada imam manje, ali mi je ostalo to crvenilo i rupice po licu zato sto sam ja to stalno cackao... isao sam kod raznih dermatologa i nije mi pomoglo, koristio razne kreme, masti, losione, i nista... pijem c vitamin redovno, i sada imam sve manje bubuljica, ali ostalo je crvenilo i ne znam koji je najbolji nacin da to uklonim.
dsoptimus
Novi član
Novi član

Post od dsoptimus »

ovo sa mladezom sam resio.

moze li neko da mi pomogne u vezi sa drugim pitanjem?
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Moras da se javis dermatologu. Uzimanje vitamina C nece pomoci u resavanju crvenila lica
dsoptimus
Novi član
Novi član

Post od dsoptimus »

vitamin c sam pio zbog bubuljica koje su mi sada uglavnom nestale, nisam pio zbog crvenila naravno. bio sam kod raznih dermatologa, i nista mi nije pomoglo, mislim da mi je cak i lice postajalo jos gore...
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Promeni dermatologa, to je bar lako
Odgovori