Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
1. danas sam u skoli malo zakacio mladez na ledjima, i samo mali deo njega se otkinuo. krvario sam nesto malo, i onda je prestalo. nemam nikakvih bolova u tom delu. ne znam sad koliko je to opasno, do cega moze doci...
2. vec 2 godine imam veliki broj bubuljica po licu, odnosno sada imam manje, ali mi je ostalo to crvenilo i rupice po licu zato sto sam ja to stalno cackao... isao sam kod raznih dermatologa i nije mi pomoglo, koristio razne kreme, masti, losione, i nista... pijem c vitamin redovno, i sada imam sve manje bubuljica, ali ostalo je crvenilo i ne znam koji je najbolji nacin da to uklonim.
vitamin c sam pio zbog bubuljica koje su mi sada uglavnom nestale, nisam pio zbog crvenila naravno. bio sam kod raznih dermatologa, i nista mi nije pomoglo, mislim da mi je cak i lice postajalo jos gore...