Dlake na penisu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
radivoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 11:37 am

Dlake na penisu

Post od radivoje »

Stvarno ne znam kome da se obratim,moj problem je sledeci,zeleo bi da uklonim dlake sa penisa koje su dosle skoro do pola ,gde i kako je to izvodljivo,i da li ostavlja stetne posledice??
Hvala unapred.
mr M
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 2:09 am

Re: Dlake na penisu

Post od mr M »

radivoje napisao:Stvarno ne znam kome da se obratim,moj problem je sledeci,zeleo bi da uklonim dlake sa penisa koje su dosle skoro do pola ,gde i kako je to izvodljivo,i da li ostavlja stetne posledice??
Hvala unapred.
Radivoje,

Nemoj koristiti brijac (ni elektricni, ni klasicni) kako ne bi iritirao osetljivu kozu, ili da ne bi doslo do upale korena dlake ili do urastanja dlake (posledica je nesnosan svrab, koji je tesko obuzdati). Najbolje je posluziti se makazicama za nokte i nekim malim cesljem, ili jednostavno povuci dlacice i odseci ih, ali uz oprez.

Pozdrav,
mr M.
radivoje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 11:37 am

Post od radivoje »

mr,M,
Hvala puno,ali me interesuje da li bi i gde mogao trajno da ih uklonim?
nevenka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nevenka »

mozda je za tebe trajna depilacija...ali vodi racuna,najbolji je diodni laser i najbezbedniji..
Odgovori