Osetljiva koža
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Osetljiva koža
Bilo sta da stavim na lice uvek mi se javlja reakcija-crvenilo,bilo kakvu kremu ,koza mi bukne.Koristila sam i Mycogel zbog dermatitisa i isto reakcija crvenila.Zatim neke biljne kreme i opet isto.Gubim nadu da cu uopste nekad izleciti kozu,posto ne smem nista da stavljam.A imam i rozaceu koja mi zadaje najvise problema.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Poshto sam i sam do skora (pre leta) imao problem crvenila, predlazem da stavljate obloge od zalfije na lice, ja sam svoj problem tako reshio jako brzo, procitajte moje postove ovde http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3484 tu sam pojasnio detaljnije
Za dve nedelje koza ce vam biti preporodjena od ove biljke (crvenilo, dehidriranost). Pokushajte 

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mozda biste mogli i da probate sa Modukinima, elidelom ili protopicom. Na Evropskom kongresu dermatologa u Londonu sa kog sam se vratila pre dve nedelje prikazali su seriju pacijenata sa rozaceom lecenih tacrolimusom sa odlicnim rezultatima. I Eucerin je predstavio svoju anti redness kolekciju sa ekstraktom glicirize koji deluje antiinflamatorno i istovremeno kamuflira crvenilo. Od ostalih programa uglavnom dominiraju preparati sa takozvanim mmpi agensima- agensi koji inhibieraju aktivnost matrix metaloproteinaza i tako cuvaju kzidiove krvnih sudova
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.