Pozdrav svima za pocetak, pitanja su sledeca:
dosta sam iscitao tema na forumu i zakljucio da imam Tisonove zlezde na rubu glavica penisa i po telu penisa Fordisove zlezde (koliko sam razumeo da se tako zovu i izgledaju kao male bubuljice koje kada se stisnu izadje nesto belo ...) Znam da se Tysonove ne lece osim hirurskim putem ali za Fordisove sam citao na nekoj temi koju vise ne mogu da nadjem da se uklanjaju laserom. Na toj temi je bilo prica da pri uklanjanju lekar moze namerno da ostavi jednu dve i da se one ponovo pojave. E sad me zanima ako je neko vec skidao ove "bubuljice" i ako je sve proslo ok, znaci vise ih nema da mi preporuci gde je to radio i kod koga? Takodje me zanima da li postoje neke stetne posledice tog cina u smislu normalnog funkcionisanja penisa, da li postoji jos neki metod kojim se mogu skinuti (osim laserskim putem) i koliko traje i kako se odvija postupak skidanja laserom?
Hvala unapred na odgovorima, stvarno sam dosta trazio i citao na forumu pa se stoga nadam da na moja pitanja vec nema odgovor na forumu, tj. da nisam duplirao temu.
Pozdrav
Fordisove zlezde pomoc?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 24, 2008 10:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne mogu da verujem da niko nema nista da kaze, mozda sam pogresio podforum?
U medjuvremenu bio sam kod jednog dermatovenerolog za kog sam dobio preporuku, i on nista nije rekao da su to fordisove zlezde nego samo da imam izrazenije lojne zlezde, da je to normalna pojava i da oni nemaju laser i da to otklanjanje ne rade i da mi ne bi preporucio ni na nekom drugom mestu to da skidam jer to kao nije pouzdano i moze da se zakomplikuje.
A ja sam bas jako odlucio da to skidam pa bih zato jos jednom zamolio sve ljude koji su ovo radili ili znaju nesto o tome da odgovore.
Hvala unapred.
U medjuvremenu bio sam kod jednog dermatovenerolog za kog sam dobio preporuku, i on nista nije rekao da su to fordisove zlezde nego samo da imam izrazenije lojne zlezde, da je to normalna pojava i da oni nemaju laser i da to otklanjanje ne rade i da mi ne bi preporucio ni na nekom drugom mestu to da skidam jer to kao nije pouzdano i moze da se zakomplikuje.
A ja sam bas jako odlucio da to skidam pa bih zato jos jednom zamolio sve ljude koji su ovo radili ili znaju nesto o tome da odgovore.
Hvala unapred.