Necisto slovo r

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
profmill
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 22, 2006 3:09 pm

Necisto slovo r

Post od profmill »

Moj sin od 10 godina ne moze cisto da izgovori glas r. Lokalni logoped tvrdi da on ima taj glas ali da ce se vremenom procistiti. Ja sam zabrinuta jer se to ne desava, a sada je vec i on toga svestan i pati zbog toga. Moze li se to sada ispraviti i kako? Kome se obratiti? :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Obratite se pravom logopedu kad vec tog lokalnog mrzi da radi sa decom!
Ako vec ima 10 godina sa njim je trebalo da pochne da se radi davno na ispravljanju te govorne mane.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Re: Necisto slovo r

Post od lujka »

profmill napisao:Moj sin od 10 godina ne moze cisto da izgovori glas r. Lokalni logoped tvrdi da on ima taj glas ali da ce se vremenom procistiti. Ja sam zabrinuta jer se to ne desava, a sada je vec i on toga svestan i pati zbog toga. Moze li se to sada ispraviti i kako? Kome se obratiti? :(
Pozdrav zabrinutoj mami.

netrebate paniиariti , ima poznatih politiиara, novinara i sl. koji su Vam na tv jako cjenjeni, i nikome nesmeta љto pravilno nizgovaraju slovo RRRRR.

Samo s vaљim naиinom moћete nabaciti kompleks djetetu. Vi ste ti koja treba da ga upozna da sa tim ljudi normalno ga ћive.

Sorij na kritici. Znam ja da je to ........ :( :( :(
ali netreba. nego se raspoloћi. Bogu hvala zdrav je pametan :D :D :D :D
Odgovori