Apaisak

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
trtprc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 18, 2005 2:29 pm

Apaisak

Post od trtprc »

Da li neko zna gde moze da se nabavi u Beogradu Apaisak emulzija koja se puno pominje na ovom forumu i koliko kosta otprilike?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

proverite u SB trade 557 553
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

Koji od ova tri ponudena je onaj koji nama treba posto ja nemogu do Beograda moram kupiti online.
Evo ovde sajta pa nek mi neko kaze koji od ova tri.

http://www.beautycenter.co.uk/liste_art ... c&x=11&y=5
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Pozovite apoteku na 011/557-553 i poslace Vam Apaisac pouzecem.
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

mr ph. Silvio napisao:Pozovite apoteku na 011/557-553 i poslace Vam Apaisac pouzecem.
----------------------------------------

Ja ne zivim u Srbiji nego u Skandinaviji niti imam nekoga u Beogradu ili nekog drugog da zamaram da narucuje pa da meni salje kad mogu kupiti online da li salju izvan Srbije,ako ne recite mi koji od ona 3 je onaj koji meni treba.

Hvala.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Apaisac lotion je ono sto je vama potrebno. Zaista se odlican pokazao za vlazenje koze narocito kod osoba koje uzimaju Roaccutan. Jedina mu je mana sto ema antisolarnu zastitu ali to u zimskom periodu nije ni bitno. Leti ga moramo kombinovati sa nekim preparatom koji ima SPF.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori