bol u ruci

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sabin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 7:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

bol u ruci

Post od sabin »

Decko ima bolove u ramenima i ruci a saka mu trne! Dali zna neko da mi kaze nesto u vezi toga od cega moze da bude?Hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Al ste nam dali punoinformacija. Pa i mene svako jutro kad ustanem boli rame i trne mi ruka od polozaja u kom spavam.

Dajte vishe informacija, po hiljaditi put ponavljam, MI NISMO VIDOVITI!

Kad se bolivi javljaju?
Koliko dugo su vec prisutni?
Da li su konstantni/stalni?
Da li ih neka aktivnost pojachava?
Da li je osoba utrenirala ili ne?
Da li posao zahteva noshenje velikog tereta? itd....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sabin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 7:35 pm
Kontakt:

Post od sabin »

upravu ste...bolovi su prisutni i trnjenje vec 2 meseca uvece kad miruje,preko dana je ok.nekad se budi u toku noci.bavi se sa postavljanje klima..mozda zbog toga ali samo desna ruka
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Moze da bude neki problem sa vratnom kicmom ili misicni premor. Posto se nacini lecenja dosta razlikuju, zavisno od toga o cemu se radi, mislim da bi bilo najbolje da se javi svom lekaru pa da se vidi o cemu se radi i kako je najbolje leciti.
Odgovori