Da li ukoniti mladež koji imam od rođenja?!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Gisele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:36 am

Da li ukoniti mladež koji imam od rođenja?!

Post od Gisele »

Dakle,imam madež od rođenja koji je rastao i pratio moj razvoj. Nalazi se s lijeve strane, kod zadnjeg rebra,po sebi ima dlačice,taman je i okrugao.Vanjski je. Prije par godina sam bila na pregledu tog madeža, bio uredu. Nedavno me doktor na jednom rutinskom pregledu upozorio da ga treba skinuti jer je to sigurno bolje. Da li je to pametno napraviti ili ne?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Ukoliko ima dlacice i pravilnog je okruglog oblika, ne mora da se skida. Medjutim, ukoliko je na nezgodnom mestu, podlozan pritisku ili se cesto zakacinje, za Vas bi bilo dobro da skinete, da ne biste imali problema posle.

U svakom slucaju, nema mesta za paniku, ocigledno je za sada zdrav mladez.
Gisele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:36 am

Post od Gisele »

Hvala Dragana, upravo je takav, sa dlačicama, okruglog oblika :D pričekat ću hladnije vrijeme i otići na pregled,ali mislim da je ok.
gwinet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 5:12 pm

Post od gwinet »

ja sam pristalica skidanja mladeza,prosle zime sam ih skinula 6 nalik tim vasim na preporuku lekara i to je zaista rutinska stvar a potpuno ste mirni
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Slazem se! :lol:
Odgovori