Trenutno se ne nalazim u situaciji gdje bih mogao u posjetu doktora,i to ce morati da saceka 6 dana,nadam se da ce te mi puno pomoci kako bih barem djelimicno dijagnosticirao trenutnu 'bolest',a situacija je sledeca:
U predjelu stidne kosti sa desne strane blize preponi mi se javlja oteklina prilikom hoda, ili fizickog djelovanja. U slucaju da legnem ona nestaje i sve tako...
Do prije desetak dana sumnjao sam da imam mokracni kamenac,kao ranije sta sam imao i u tom predjelu mi se javljao slican bol,koji u zadnje vrijeme nije dolazio. U zadnja 2 dana imam bolove u desnoj nozi prilikom hoda i zateze me ta strana prepone odma do otoka. Ti bolovi u nozi, kao neka struja koja ide do koljena i nazad. Nisam u situaciji poci kod doktora jer se nalazim na brodu koji uplovljava u luku u Singapuru oko 10 Septembra.
Bio bih vam zahvala ukoliko bi mi neko rekao nesto vise o ovome sta da radim, da li je upitanju oteklina koja se stvara od kamenca ili je moguce da je u pitanju bruh,kolko je to opasno,i brine me to zatezanje tog dijela,prepone i taj bol u desnoj nozi. Kao i mokraca koja je nesto jace zute boje i malo jaceg mirisa, i malo jedva primjetno mutna. Svremena na vrijeme mi se javi sekundarni bol u mokracnom kanalu.
zahvaljujem na brzom odgovoru i pomoci.
HITNOOOO POMOC!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic