PomoC...!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
peki000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 10:06 pm

PomoC...!!!

Post od peki000 »

92 sam godiste i u wezi sam sa devojkom vec 2 meseca koja je 93 godiste... Pre neko wece mi je rekla da zeli da spawa samnom i ja sam pristao,ali smo se dogovorili da to ucinimo tek za nekoliko dana ... :-? Sad me zanima,posto je ona newina a i meni je owo prwi put,koliko cm ja smem da joj stawljam(izwinite,ali stwarno ne znam kako drugacije da se izrazim)??? :oops: I zanima me da li ja da koristim i jezim i da je zadovoljavam oralno,ili to da radim samo ako ona bude htela??? ??? Mozda su pitanja malo glupa, ali odgovor bi mi dobro dosao... HVALA UNAPRED!!!! :) :)
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

pitanja nisu glupa, samo mi se cini da sva ta pitanja namecu pitanje da li ste (oboje) zaista spremni na to sto zelite da uradite, ili mislite da "tako treba" jer npr. svi drugi iz okruzenja to vec rade...

odgovor je da obavezno koristis kondom, poseti jazasov sajt...
boom_lady
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 31, 2008 6:48 pm

Post od boom_lady »

koristite kondom,obavezno,a koliko cm mozes da joj stavis,vidjet ces po njenoj reakciji..
malo pomalo..
iako je moj savjet,da ste premladi za to...poslije ce biti kajanja..
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Uh.....dobro razmislite da li ste spremni na taj korak.Da ne ispadne da vam mi stariji popujemo ali preispitajte razloge stupanja u sexualni odnos.Ako se zaista volite,samo polako,spontano,sa puno neznosti i nece biti trauma!Ili....sacekajte ipak pravi momentat,koji kada dodje jednostavno ce vam se desiti da vodite ljubav!!!! :wink:
Odgovori